Om oss

Masjid Aysha (eller Ayshamoskén) drivs av den ideella föreningen Skandinaviska islamiska organisationen (SIO). Moskén har huserat på Sankt Eriksgatan 91 i ca 20 år och används av tusentals personer från världens alla hörn regelbundet. Våra fredagsböner är särskilt välbesökta, kanske inte minst på grund av att de hålls på flera språk: svenska, engelska, urdu och arabiska.

Vår policy i moskén är att alla är välkomna!

Här finns vi

Sankt Eriksgatan 91, 113 32 Stockholm
08-33 44 90
info@aysha.se
Organisationsnummer: 802012-4338

Bli medlem i moskéföreningen!

Det är flera tusen människor som använder Ayshamoskén årligen. Om du är en av dessa, stöd oss även genom att bli medlem i föreningen. Medlemskapet kostar 200 kr per person och familj.

Mejla oss på info@aysha.se för att ansöka om medlemskap i moskéns förening Skandinaviska Islamiska Organisationen!

Gåvor till moskén

Bidrag till moskéns verksamhet uppskattas! Du kan ge bidrag via Autogiro, Plusgiro, PayPal eller Swish!

Autogiromedgivande 200 kr / mån

Plusgiro: 79 45 10-8
PayPal: info@aysha.se
Swish: 123 670 27 73

Zakat / Sadaqah

Du kan också betala din zakat eller ge sadaqa via moskén. Detta gör du till Swish-nummer 123 133 93 81.

Stöd moskén via din skatt

Nu finns möjlighet att betala 1% skatt på din förvärvsinkomst till moskén via din kommunalskatt (det som tidigare automatiskt gick till kyrkan via kyrkoskatten). Ladda ner blanketten för medgivande. Du måste skriva ut den, skriva under den, och posta till den adress som uppges i blanketten.

Kontakta moskén

Om du har några frågor eller synpunkter om moskén, vänligen fyll i formuläret nedan. Ditt meddelande skickas till föreningens styrelse.

Integritet

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i svensk lagstiftning inklusive dataskyddsförordningen inom EU (GDPR). Ansvarig för dina uppgifter är Skandinaviska Islamiska Organisationen, org.nr 802012-4338. Du kan kontakta oss via formuläret ovan eller genom att besöka oss på eller skicka brev till ovanstående adress.